NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

benefietconcert2019BERGENTHEIM - Ook dit jaar organiseert het Roemenië Comité uit Bergentheim een fraai Benefietconcert m.m.v. Hardenbergs Chr. Mannenkoor en het Chr. Regionaal Koor "Voices" uit IJsselmuiden. Beide koren staan onder leiding van Jan Quintes Zwart. Verder werken mee Jan Lenselink (vleugel), Ronald IJmker (orgel) en Cloë Elsenaar (viool). Alle ingrediënten dus voor een prachtig concert. Mooi initiatief van het Roemenië Comité.

Met de opbrengst van dit concert wil het Comité een stap verder komen met het broodproject in Burghezd. Wij kunnen het ons misschien niet voorstellen, maar in Burghezd zijn gezinnen waarvan de kinderen ’s morgens zonder ontbijt naar school gaan omdat daar niet voldoende geld voor is. In samenwerking met een plaatselijke onderwijzeres, Ily Barnard, worden er aan deze gezinnen bonnen uitgedeeld waarmee ze dagelijks naar de plaatselijke bakker kunnen gaan om een brood te halen. De gezinnen worden door Ily geselecteerd omdat zij een goed beeld heeft welke gezinnen dit nodig hebben. Omdat Burghezd een arm dorp is willen we hen hiermee graag financieel ondersteunen.

Het concert wordt gehouden in “De Hoeksteen”, Postlaan 45 te Bergentheim. Aanvang 20.00 uur. Kaarten aan de zaal 9,-; in de voorverkoop 7,50 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06-53670263.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn