NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

bruidsaward Maureen van dijk fotografie 002HARDENBERG - Op 14 januari 2019 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019. Maureen van Dijk uit Hardenberg is genomineerd in de categorie Getting Ready.

Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. De BFA wordt dit jaar voor de 15e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

Mijn bruidsfotografie weer in de spotlight
Recent won Maureen voor de tweede keer een Master of Dutch Wedding Photography Award voor de beste bruidsfoto’s van Nederland en België. Inmiddels heeft Maureen meer dan 100 bruiloften vastgelegd. Voor het maken van een goede bruidsfoto zijn er een aantal dingen belangrijk volgens Maureen. “Je neemt geen foto, je “maakt” een foto. De persoon voor de lens “maakt” het moment. Ik hou van de kunst van het observeren. Het heeft weinig te maken met de dingen die ik zie, maar juist alles wat je kunt doen met de manier waarop je ze ziet. Die creatieve speelruimte levert impactvolle trouwfoto’s op. Ik ben heel trots dat mijn werk weer in de ‘spotlights’ staat met deze nominatie, aldus Maureen

Terug van weggeweest: Bruidegom
“Na zeven jaar afwezigheid is de categorie Bruidegom dit jaar weer helemaal terug van weggeweest. Een categorie waar ‘hij’ schittert. Soms stoer, grappig, teder of juist heel artistiek in beeld gebracht. Hoewel de bruid op de bruiloft nog steeds een hoofdrol vervult, zien de we weldegelijk de bruidegom meer en meer in de spotlights komen. De genomineerde foto’s bewijzen dit zeker”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de BFA.

Publieksprijzen & Overall Winnaar
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2019 is de race nu echt van start gegaan. Tot 4 mei 2019 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Eind mei 2019 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2019.

Doel Bruidsfoto Award
De Bruidsfoto Award wordt voor de vijftiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografie en -fotografen.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn