Vorig jaar zijn de Bibliotheken in Hardenberg en Dedemsvaart in november gestart met het Digitaalhuis. In 2019 krijgt het Digitaalhuis een vervolg en is iedereen die vragen heeft over de omgang met computer, laptop, tablet of smartphone welkom.

Als mensen moeite hebben met het inloggen op de website van de Bibliotheek, het reserveren van boeken of het lenen van e-books, dan kunt u met uw vragen terecht in het Digitaalhuis. Het Digitaalhuis biedt ook hulp als mensen moeite ondervinden met computerprogramma's of apps.

Om de week staan er consulenten klaar in de Bibliotheken van Hardenberg en Dedemsvaart om vragen te beantwoorden.

Op 17 januari kan iedereen van 10:30 uur tot 12:00 uur terecht in de Bibliotheek in Dedemsvaart en in Hardenberg is de bibliotheek open voor vragen op 24 januari van 10:00 uur tot 12:00 uur. De daaropvolgende openingen zijn voor Hardenberg op 31 januari en voor Dedemsvaart op 7 februari, op dezelfde tijden. Op deze manier vind het om de week plaats in de beide vestigingen. Iedereen met vragen over digitale zaken is welkom! De consulent helpt u graag bij het zoeken naar een oplossing voor uw probleem.