NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

BALKBRUG - Op zondag 13 januari 2019 wordt  in de Reestkamer om 14:00 uur een nieuwe expositie geopend, dit keer met werk van Alie Unger-de Lange.

Alie werd geboren in Ommen en woont tegenwoordig in Duitsland. Ze begon met het schilderen van landschappen in aquarel. Na een tweejarige opleiding vrij schilderen ontwikkelde Alie een geheel eigen stijl. Zij  werkt daarbij met  Acryl, Aquarel en Gouache, op linnen en op papier. Alie Unger- de Lange exposeert in binnen- en buitenland.

De kunstenares zegt  “Mijn creativiteit en mijn gevoelens op linnen doek of op papier te brengen vind ik spannend. Het zijn uiteenzettingen van mijn dagelijkse gevoelswereld. In mijn schilderijen laat ik de kleuren wandelen om deze dan met lijnen weer te begrenzen. Uit de aanvankelijke chaos ontstaat orde. Er ontwikkelt zich  dan een abstract fantasielandschap, soms zeer mysterieus, soms surrealistisch, dat nieuwsgierig maakt! Kom kijken!"

Deze expositie is van 13 januari tot en met 10 maart geopend op de zaterdag-  en zondagmiddagen van 14-16 uur. U bent van harte welkom, tijdens de opening op 13 januari of in de weekenden van 1 4-16 uur!

U vindt de Reestkerk aan de Oud Avereest 5 in Balkbrug.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn