NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Blue Ramblers Swing Band 2019 7HARDENBERG - De foyer van Theater de Voorveghter in Hardenberg is de thuisbasis van Jazzclub Hardenberg. De jazzclub swingt het nieuwe jaar in met de ‘Blue Ramblers’ op zondag 13 januari a.s.

De Blue Ramblers Swing Band brengt het originele geluid van de dansmuziek uit de jaren ’20 en ‘30 van de vorige eeuw. De acht muzikanten, waaronder Remco van Vugt uit Dedemsvaart op contrabas en zangeres Marleen Kwant uit Hardenberg, voeren het publiek mee naar de tijden waarin de charleston en de swing hoogtij vierden. Stil zitten is buitengewoon moeilijk bij de Blue Ramblers!

Vanwege het aangename geluidsniveau, de verfijnde arrangementen en de authentieke ritmes van de lindy hop, foxtrot, jive en jitterbug, is The Blue Ramblers Swing Band een graag geziene gast op vele dansevenementen door het hele land. De Blue Ramblers weten hun publiek altijd te verrassen met tijdloze muziek van wereldklasse, die populair geworden is door de beroemde Engelse en Amerikaanse dans- en radio-orkesten zoals die van Ray Noble, Duke Ellington en Paul Whiteman.

Het matinee begint om 15.00 uur, de entree bedraagt 10 euro.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn