NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Op woensdag 9 januari organiseren de Bibliotheek Hardenberg weer een Tabletcafé. Dit Tabletcafé zal in het teken staan van gemeente, politiek & burger en zal worden bezocht door Gijs Schuurman, gemeenteraadslid namens 50+.

Het Tabletcafé is een plek om mensen te ontmoeten, leren om te gaan met apparatuur, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en meer leren en begrijpen van de digitale wereld. Een mooie gelegenheid voor mensen om hun tablet of telefoon beter te leren kennen.

In het Tabletcafé van januari besteden we aandacht aan de relatie gemeente-politiek-burger en de digitale aspecten ervan. Gemeenteraadslid Gijs Schuurman zal meepraten over de digitale mogelijkheden op het gebied van de gemeente, de politiek maar ook over de mogelijkheden die je als burger digitaal hebt. Kom ook naar de Bibliotheek van 10.00 – 12.00 uur als u meer wilt leren.

Iedereen die meer wil weten is van harte welkom! Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geef u op met naam, e-mailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor de onkosten op prijs gesteld. Iedereen is van harte welkom, maar neem vooral de tablet en/of telefoon en essentiële wachtwoorden mee. U kunt ook een tablet lenen van de Bibliotheek.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn