NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

foto Rinske ZielstraAlbert Jansen (Frankrijk) is woensdag 12 december 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met hem over zijn roman 'Het Punt van Onvermijdelijkheid'.

Frits, arts-docent op de snijzaal van een ziekenhuis, is getrouwd met Irene, een BN-er met een eigen TV-programma en magazine. Hun huwelijk verkeert al enige tijd in moeilijkheden. Alle pogingen van Irene om daar verandering in te brengen halen niets uit. Om hun relatie te redden stelt zij een vakantie voor de in de Franse Pyreneeën. Met tegenzin stemt Frits toe, omdat hij vreest dat een weigering de aanleiding zal zijn voor het zoveelste conflict. Hun vakantie neemt een dramatische wending wanneer Frits 'De Hellekloof' gaat verkennen. Zijn tocht is het begin van een maalstroom vol onverwachte gebeurtenissen en verrassende ontmoetingen die beide partners meevoeren naar …

Albert Jansen studeerde geneeskunde en leidde 20 jaar een gezondheidscentrum in Amsterdam. Hij richtte 'Con Amore' op, een opleidingsinstituut waar paramedici zich scholen in medische en psychologische basiskennis.

Eerder schreef Jansen 'Ziek, beter, Best', een boek over het zelfhelend vermogen.

Albert Jansen woont al lange tijd in Frankrijk.

Jansen brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Lisa Gerhardt en Crosby, Stills, Nash en Young te beluisteren.

Woensdag 19 december 2018 is van 19.00 uur tot 20.00 uur Liesbeth Jochemsen (Olst) te gast bij 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar sprookjesboek 'Het Goud van de gelaarsde kat'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn