DikdakkersHARDENBERG - Wat is er leuker dat het jaar met een knalfeest te beginnen. Dat kan want de Dikdakkers komen op dinsdag 01-01-2019 naar de RTV Oost Nieuwjaarsduik in recreatievijver De Oldemeijer bij Hardenberg!   

Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe het publiek op 1 januari getrakteerd moet worden op een feestje met liedjes als “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“ en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen”. Precies wat we zochten voor de RTV Oost Nieuwjaarsduik.

Solisten, vrienden-, vriendinnengroepen, clubteams of bedrijventeams, iedereen is welkom op de gezelligste Nieuwjaarsduik in Hardenberg. De inschrijving ism drukkerij OLBO start om 11.30 uur. Deelname is gratis en er is voor iedere deelnemer een Unox-muts en natuurlijk is er snert! Ook deze editie is er weer een mooi bedrag van € 250 te winnen voor de groep van minimaal vijf personen die het meest kolderiek, carnavalesk of komisch is uitgedost en die uiteraard de Nieuwjaarsduik daadwerkelijk gaat maken.

RTV Oost organiseert dit evenement in nauwe samenwerking met Total Outdoor Events, Staatsbosbeheer, ZPV De Grunte, Gemeente Hardenberg, Stad Hardenberg Promotie, weekblad De Toren, lokale omroep NOOS, Showtime, tentenbouwer Brink De Krim, drukkerij Olbo en vele vrijwilligers.