up4us kinderkoorKLOOSTERHAAR - Zondagmiddag 22 juli om 14.00 uur zal het Up4s kinderkoor een tuinconcert geven in aan de Dorpsstraat 36 in Kloosterhaar.

Stichting UP4S helpt kansarme kinderen in Oeganda. Ze heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel van de kinderen vandaan komen. Hierdoor worden de kansen op een goede toekomst voor deze kinderen aanzienlijk vergroot.

flyer tuinconcertDe stichting heeft een christelijke basis en is opgericht vanuit de overtuiging dat je als christen een verantwoordelijkheid hebt naar je (kans)arme naaste. Op het project in Oeganda zijn echter alle kinderen, ongeacht afkomst of geloof, welkom. Wel wordt er op de scholen christelijk onderwijs gegeven.

Met het concert wil het koor bekendheid met de stichting vergroten en ook geld inzamelen om onderwijs voor meer kinderen mogelijk te maken. De toegang voor het concert is gratis, wel is er een collecte voor het project. En worden er zelfgemaakte Oegandese producten verkocht.