NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

DEDEMSVAART - Cultuurkoepel Vechtdal, Gemeente Hardenberg en Jongerenwerk De Stuw hebben voor donderdag 14 en dinsdag 19 juni a.s. de voorstelling ‘Onder Invloed’ geboekt.

Voor de voorstelling in Gashouder Podium Dedemsvaart op dinsdag 19 juni zijn voldoende aanmeldingen binnen gekomen. In tegenstelling tot de ouderavond op donderdag 14 juni in Theater De Voorveghter in Hardenberg. Om deze reden hebben de organisaties er voor moeten kiezen om de ouderavond in Hardenberg te annuleren. Dit neemt niet weg, dat nog steeds alle ouders van jongeren tussen de 12 en 17 jaar woonachtig in de gemeente Hardenberg van harte welkom zijn bij de oudervoorstelling ‘Onder Invloed’ van Theatergroep Playback in Dedemsvaart.

Iedere jongere komt in aanraking met drank en drugs. Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden drinken pubers soms meer dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn of haar grens? En hoe zet je pubers kritisch aan het denken over wat normaal is en wat niet? Tijdens de ouderavond Onder Invloed houdt het acteursteam ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en soms humoristische scènes aan de keukentafel.

PlayBack begeleidt ouders in het voeren van een open gesprek en leert hen hoe ze afspraken kunnen maken en effectief met hun kind kunnen communiceren over alcohol- en drugsgebruik. Ook wordt tijdens deze ouderavond uitgebreid aandacht besteed aan de invloed van de alcoholwet op jongeren en hun opvoeding. PlayBack maakt gebruik van ‘terugspeeltheater’. Een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind.

Wilt u graag naar de Ouderavond 'Onder Invloed'? U bent van harte welkom in Gashouder Podium Dedemsvaart! Vanaf 19.00 uur bent u welkom, de voorstelling duurt van 19.00 – 21.00 uur. Aanmelden voor deze avond is niet meer noodzakelijk. Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Music Memories
12:00-14:00
Non-Stop Zaterdagmiddag
14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution

Luister onderweg met TuneIn