SLAGHAREN - Wat betekent meedoen en van betekenis zijn voor tachtigplussers in Slagharen ? Atelier Samenkracht80+ Slagharen nodigt u uit om op 14 mei in het Kronkelhonk over deze vraag met elkaar in gesprek te gaan.

Tijdens twee bijeenkomsten zoekt u samen met leeftijdsgenoten, inwoners, jongeren, vrijwilligers en/of professionals het antwoord op deze vraag.

U denkt samen na over hoe meedoen en van betekenis zijn er concreet uit kan zien voor tachtigplussers in Slagharen.

Gezondheid, mobiliteit, mantelzorg, (buren)hulp, voorzieningen, hobby’s en ontmoeting, zijn allemaal onderwerpen die besproken ( kunnen) worden. Uiteraard is er ruimte voor andere (eigen) inbreng.

Aan het eind van deze bijeenkomsten hopen we dat we de onderwerpen die u belangrijk vindt, hebben besproken en daar waar mogelijk samen met u oplossingen hebben gevonden!

Deelname aan het atelier is gratis en vindt plaats op maandag 14 mei van 15.00 uur tot 16.30 uur in het Kronkelhonk te Slagharen. U kunt zich opgeven bij Marlon Ruben via 0523 267478 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is de drempel te hoog of heeft u een vervoersprobleem? Geef dit dan aan bij de aanmelding en dan zoeken we samen naar een oplossing. U mag uiteraard ook iemand meenemen. Kunt u niet, maar heeft u wel interesse? Laat dit ook weten!

Graag tot ziens !