De KoppelHARDENBERG - Op zaterdag 14 april organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij het om het voorjaar draait.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen, ouders en grootouders, die dit leuk vinden, meekomen.

Langzaam maar zeker wordt het voorjaar. De eerste lammetjes zijn al gezien in de weides. Laat ze daar maar lekker dartelen. Bij De Koppel gaan de kinderen lammetjes maken van heerlijke chocoladetruffels. Om op te eten of om mee naar huis te nemen. Eromheen kan ook van alles gemaakt worden. Dat vertelt Janet Bouwhuis wel. Zij begeleidt deze zoete middag. In het voorjaar komen de dieren en planten weer tot leven. De vlinders ontwaken, de adders komen tevoorschijn en zoeken de zon op. In de wei volop lammetjes, die al meteen na de geboorte kunnen staan.

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor meer informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!