Buurtkamer HardenbergHARDENBERG - Elke maand organiseert de Buurtkamer Hardenberg naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten.

En ook in februari zijn er weer leuke extra activiteiten. De Buurtkamer is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve woensdagochtend. Kom gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie. In februari zijn er de volgende extra activiteiten:

Op donderdag 1 februari is er een bingomiddag, aanvang 14.30 uur. Graag van tevoren opgeven. Voor deze activiteit wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Op donderdag 15 februari kan iedereen genieten van een overheerlijke Hollandse maaltijd: rodekool met hacheé, aanvang 17.00 uur. Graag van tevoren opgeven. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Op woensdag 14 februari vindt voor de tweede keer het koor ‘Leer zingend Nederlands’ plaats. Het koor bestaat uit leerlingen, nieuwkomers in de gemeente en hopelijk veel ouderen. Henk Mink is de dirigent. Iedereen mag meezingen. Opgeven is niet nodig. Het koor komt een keer per maand samen. Aanvang is 15.45 uur.

Op vrijdag 23 februari kunt u om 12.00 uur pannenkoeken komen eten en aansluitend kijken naar een natuurfilm. Graag van tevoren opgeven.

In februari kunt u op de volgende data weer mee-eten in het eetcafé: 6 februari, 13 februari, 20 februari en 27 februari. Opgeven kan via 06-18665938 of de opgavelijst in de buurtkamer. Menu’s om mee te nemen liggen in de buurtkamer.

Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Buurtkamer via 0523 – 271690 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg.