t Haarschut1KLOOSTERHAAR - Jeugdsoos on Tour krijgt een vervolg op woensdag 17 januari, dan is er een thema-avond over jongerenparticipatie.

Dit is de tweede editie na de kick-off die in december in Dedemsvaart plaatsvond. Het doel van Jeugdsoos on Tour is om de Jeugdsozen in de gemeente Hardenberg met elkaar te verbinden.

Vraag jij je ook af hoe je jongeren actiever kan betrekken bij je jeugdsoos? Of hoe jij een nieuwe doelgroep binnen krijgt? Tijdens de kick-off van de Jeugdsoos on Tour was Bart Demmers te gast. Hij is adviseur jongerenparticipatie . Tijdens de thema-avond op 17 januari vertelt hij hoe jongerenparticipatie een antwoord kan zijn op deze vragen.

Tijdens deze avond gaan de deelnemers aan de slag met een eigen plan voor jongerenparticipatie binnen hun jeugdsoos. Locatie van deze avond is jeugdsoos Kloo-Jo aan de Dorpsstraat 17a in Kloosterhaar. De inloop is vanaf 19:15 uur en de aanvang 19:30 uur. Verwachte eindtijd 21:30 uur. Ook als je niet aanwezig was tijdens de kick-off ben je deze avond van harte welkom.

Ben jij deze avond van de partij? Geef je dan op bij één van de jongerenwerkers van De Stuw of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je ook contact op nemen met Ruben Drost via 06-33703749.