Röpcke Zweers ZiekenhuisHARDENBERG - Het Röpcke Zweers Ziekenhuis houdt 16 januari een voorlichtingsavond voor zwangere vrouwen.

Ze bestaan al een tijdje en zullen ook in het nieuwe ziekenhuis gebouwd worden: de kraamsuites van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis. De kraamsuites hebben een huiselijke sfeer, zoals een gezellig kleurtje op de muur en een koelkastje. Hierdoor zul je je meer "thuis" voelen in het ziekenhuis, wat erg prettig is tijdens de bevalling. Het streven is om de barende op te vangen in de kraamsuite en vanuit hier ook weer naar huis te laten gaan. Een gezonde pasgeborene blijft tijdens de opname op deze kraamsuite.

Voor toekomstige ouders organiseert de Saxenburgh Groep op dinsdag 16 januari wederom een zwangerenvoorlichtingsavond. Belangstellenden zijn van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom in Brasserie Santé. Zwangere vrouwen ontvangen tijdens deze avond een leuke goodiebag, samengesteld door medewerkers van de kraamafdeling. Deelname is gratis.

Belangstellenden voor de voorlichtingsavond kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website: www.saxenburgh.nl, Ziekenhuiszorg, Patiënten, Specialismen, Gynaecologie en verloskunde. Onderaan de pagina staat het aanmeldingsformulier. Ook kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.