sneeuwkristal van glasHARDENBERG - Naast de workshop op 4 januari wordt de workshop sneeuwkristal maken bij de Koppel wegens succes ook op 5 januari aangeboden.

Kinderen in natuuractiviteitencentrum de Koppel een workshop volgen over sneeuw en ijs. Ze beleven samen met Mijnske van Atelier de Potstal de wonderlijke reis van Sterre Stofje.

In de wonderlijke reis van Sterre Stofje wordt het wordingsproces van een sneeuwkristal helemaal duidelijk. De middag begint met ontvangst in de filmzaal waar de kinderen filmpjes te zien krijgen over sneeuw en ijs. Vervolgens vertelt Mijnske het verhaal over Sterre Stofje. Daarna kunnen de kinderen hun eigen sneeuwkristal van glas maken. Deze workshop wordt georganiseerd door Cultuurkoepel Vechtdal, Natuuractiviteitencentrum De Koppel en Atelier de Potstal.

De workshop wordt gegeven op donderdag 4 januari en vrijdag 5 januari van 14.00 – 16.00 uur voor kinderen van 7 – 12 jaar. De workshop van 4 januari is al vol en opgeven kan alleen nog voor 5 januari. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via De Koppel op 0523-273388. Er kunnen maximaal 25 kinderen aan deze workshop deelnemen. De kosten zijn € 3,- inclusief materiaal, drinken en iets lekkers.