oktoberfestHARDENBERGDe datum voor de vijfde editie van het RTV Oost Oktoberfest is bekend: zaterdag 21 oktober 2017.

Net als de afgelopen vier jaar wordt het feest gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Alle (inter)nationale artiesten zijn inmiddels bekend. De kaartverkoop is deze maand van start gegaan.

Tijdens deze lustrumeditie treden meerdere artiesten op: Dieter Koblenz und seine Hossa Schlager Parade, Die Cappuccinos, Die Jungen Thierseer, ZIM Martin, Tonca – Ohne Gewähr, AlpenFever, Ruud Appelhof en huiskapel De Eschländer Kapel. Het jaarlijkse evenement wordt ook dit jaar georganiseerd in samenwerking met RTV Oost. De regionale omroep maakt van deze avond tv-opnames.

Oktoberfest1Voor dit oktoberfest wordt Feestzaal XL van Evenementenhal Hardenberg omgetoverd tot Alpenland. Met meterslange tafels, grote pullen bier, weisswein en bratwurst. Het decor wordt compleet gemaakt door de bezoeker: de man in een lederhose, de vrouw in een dirndl.

Voor het eerst is het dit jaar mogelijk om met de bus naar RTV Oost Oktoberfest te komen. De tickets zijn vanaf volgende week te koop via: www.eventtravel.nl.

De deuren van het oktoberfest in Evenementenhal Hardenberg gaan op zaterdag 21 oktober open vanaf 20.00 uur. Het evenement eindigt om 01.00 uur. Kaarten voor deze vijfde editie zijn online te bestellen. Er zijn zowel individuele als groepskaarten te koop. Een zitplaats is te bestellen voor 17,50 euro. Een gereserveerde tafel voor 8 personen bedraagt 132 euro en een gereserveerde tafel voor 16 personen kost 248 euro. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/oktoberfest.