NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

bouwblokjesHARDENBERGNaar verwachting duizenden bezoekers komen volgend weekend (zaterdag 29 en zondag 30 juli) af op het legofestijn ‘BOUWBLOKJES’ in Evenementenhal Hardenberg.

Het middelpunt van dit event is de legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn. Daarnaast zijn er bouwhoeken waar bezoekers aan de slag kunnen met lego. Ook zijn er randactiviteiten, zoals een kindertreintje, een skelter racebaan, springkussens, een indoor doolhof en een bioscoop waar legofilms te zien zijn.

Verder bestaat het aanbod tijdens ‘BOUWBLOKJES’ uit legodemonstraties en imposante legocreaties gebouwd door legofans. Het legofestijn vormt dit jaar voor veel gezinnen uit Hardenberg en omgeving als de aftrap van de zomervakantie. “We verwachten daarom ook veel toeristen die op één van de vele campings in Hardenberg verblijven”, zegt organisator Renée Reinders.

Voorheen werd het lego-evenement gehouden onder de naam ‘Beleef LEGO Dagen’. Dit jaar wordt de tweede editie als ‘BOUWBLOKJES’. “Aan het concept is vrijwel niets veranderd. Het is en blijft een aantrekkelijk evenement voor zowel jong als oud. Er lopen verzamelaars rond die op zoek zijn naar één specifiek legosteentje. Terwijl voor veel kinderen dit event wordt gezien als een groot speelparadijs”, aldus Reinders.

‘BOUWBLOKJES’ is op zaterdag 29 en zondag 30 juli te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor bezoekers is 4 euro, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn aan de kassa te koop. Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is gratis. Meer info: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Luister Live

Nu en Straks

18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht
00:00-10:00
Non-Stop Zondagmorgen

Luister onderweg met TuneIn