ThemaAvond 28 MediumGRAMSBERGEN - De donderdag tijdens Gramsbergen Lichtstad stond in het teken van het thema ‘Proud to be Vout’.

Dat de inwoners van Gramsbergen ‘vout’ kunnen gaan, heeft zich wel bewezen. De bezoekers hadden zich flink uitgedost. Prachtig!

ThemaAvond 40 MediumOm mee te dingen naar de prijzen, moest je over dé brug. Daar stond de jury om de creaties te bewonderen en te beoordelen. Er gingen dit jaar maar liefst 80 groepen over de brug! Het was geen makkelijke opgave om hier een top drie uit te selecteren, maar het is gelukt.

Bij de vrouwen ging de eerste prijs naar ‘Ma Flodder’. Volgens de jury was ze niet van echt te onderscheiden met haar sigaar en drankfles. Ze zat helemaal in haar rol. Bij de mannen ging de eerste prijs naar een eigenaardig typje die graag zijn billen toonde aan het publiek. Bij de groepen ging de eerste prijs naar twee dames en een heer die hun onderkant op zeer oncharmante wijze toonden.

’s Middags waren de kinderen uitgenodigd in het bostheater. Zij konden daar een workshop circus volgen. De kinderen konden onder andere fietsen op een éénwieler, jongleren, stelt lopen, koord dansen en balanceren. Ook de kinderen waren prachtig verkleed gekomen. De eerste prijs ging naar Joey, Scott en Lizzy Nooteboom. Ze waren met hun drietjes verkleed als een circus met een goochelaar, dompteur en leeuw. Erg leuk!

IMG 5056 MediumIMG 5107 Medium