NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - In het Boomstamrestaurant Het Heemse aan de Blanckvoortallee 2 wordt er dinsdag 21 mei weer een Alzheimercafé georganiseerd.

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en omstreeks 21.30 uur is de afsluiting. (bijna) Elke derde dinsdag van de maand is het Alzheimer Café geopend. Een trefpunt voor mensen met dementie, partners, familieleden en naasten. Ook hulpverleners en belangstellenden zijn welkom. In een gemoedelijke sfeer praten de gasten met elkaar over de dingen die ze meemaken, wisselen informatie uit over dementie en mogelijkheden voor hulp. Daarnaast is er een thema of onderwerp.

Deze avond is het thema: Veilig deelnemen aan het verkeer

Autorijden geeft een gevoel van onafhankelijkheid. Het is moeilijk om dat je naaste af te pakken. Toch is het voor zijn eigen veiligheid en die van andere verkeersdeelnemers van belang dat hij tijdig stopt. Maar wanneer is dat moment er?

We hebben deze avond Wiebo Brouwer uitgenodigd. Hij is gepensioneerd neuropsycholoog en bijzonder hoogleraar verkeersgeneeskunde en is expert op het gebied van rijgeschiktheid. Hij zal met ons alle vragen rond dit thema bespreken.

De bijeenkomst is laagdrempelig, niets hoeft, alles mag, je kunt niets fout doen.

Er is een boekentafel en informatie vanuit Alzheimer Nederland aanwezig.

U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Martens via Carinova Mantelzorgondersteuning, tel.: 0900 – 8662.

Luister Live

Nu en Straks

12:00-14:00
Brinkys Luchtige Lunch
14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-18:00
De Stamtafel (H)
17:00-18:00
Non-Stop Dinsdagavond
19:00-21:00
Dutch Blues Radio

Luister onderweg met TuneIn