NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Op 22 april is het zover, Hardenberg Buiten 2019, een dag vol met leuke activiteiten, veel gezelligheid en muziek op en rond De Oldemeijer. Hardenberg Buiten is een drukbezocht evenement dat elk jaar wordt georganiseerd op tweede paasdag, vorig jaar waren er 7500 bezoekers. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische dag te worden.

Elk jaar staat er een ander thema centraal. Hardenberg Buiten 2019 staat in het teken van Natuur. Zo leert Vechtdal Bushcraft jou om te overleven in de natuur met weinig middelen, IVN Hardenberg Gramsbergen neemt je mee in de wondere wereld van insecten en de Boer als Gastheer brengt het Vechtdal tot bloei tijdens de workshop zaadpotjes maken. Ook wordt er van alles gedaan met hout! Staatsbosbeheer en andere houtbewerkers geven verschillende demonstraties en ook kun je zelf nestkastjes timmeren.

Liever iets meer adrenaline? Kom handboog schieten, larp shooten, kanovaren en klimmen of waag jezelf aan de spannende warriorbaan!

Naast alle leuke activiteiten en demonstraties is er natuurlijk ook lekker eten en gezellige muziek. Je kunt broodjes bakken bij het vuur met Scouting Stanley of genieten van lekker eten en drinken bij een van de andere tenten. Luister-unplugged zorgt voor gezellige muziek.

Op 22 april, tweede paasdag, zijn bezoekers welkom van 10.30 uur tot 16.00 uur bij De Oldemeijer in Hardenberg. Parkeren kost €5,-, dus kom op de fiets. Toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.hardenbergbuiten.nl. Kom ook gezellig naar buiten tijdens Hardenberg Buiten en beleef een fantastische dag!

Luister Live

Nu en Straks

12:00-14:00
Brinkys Luchtige Lunch
14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-18:00
De Stamtafel (H)
17:00-18:00
Non-Stop Dinsdagavond
19:00-21:00
Dutch Blues Radio

Luister onderweg met TuneIn