NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

18 04 22 Veluws Swing Combo en Tom ScheppHARDENBERG - Jazzclub Hardenberg maakt zich op voor het het laatste matinee van dit seizoen op zondag 14 april. Het Veluws Swing Combo uit Epe treedt, samen met mondharmonicaspeler Tom Schepp, op in de rode foyer van Theater de Voorveghter in Hardenberg.

Het Veluws Swing Combo is opgericht in 2009. Naast dixieland en swing kwamen er ook andere stijlen op het programma te staan, zoals bossanova en rhythm-and-blues. Door jarenlange ervaring van de bandleden ontstond een combo dat moeiteloos het publiek kan vermaken: niet alleen muzikaal, maar ook qua entertainment, want bandleider Jan Vervoortis is een geanimeerd verteller, die zijn publiek meevoert in de ontwikkeling van de jazz van begin 1900 tot ver na 2000, aangevuld met sappige anekdotes.

Tom Schepp, een begenadigd mondharmonicaspeler op zowel de chromatische mondharmonica als de bluesharp, speelt als gast mee. De combinatie van het Veluws Swing Combo met de mondharmonica van Tom Schepp belooft een verrassende mix van muziekstijlen: jazzy repertoire, easy listening en een vleugje blues.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn