rots en waterHARDENBERG - Op woensdag 27 maart organiseert Michiel Stolper, coach en trainer van Stavast-coaching, van 15.00 tot 16.30 uur een blote-voetenwandeling door de Koppeltuinen.

Heb je altijd al eens lekker met je blote voeten over stenen en rotsen door het water willen lopen, glibberen, glijden en af en toe eens lekker gillen?
Water, zo koud in de schaduw, maar warmer in de zon, de druppels spatten in je gezicht, je spettert elkaar lekker nat, glijdt uit en krijgt vieze handen en vegen over je gezicht.
De zon schijnt in het water en al je zintuigen staan maximaal open om te genieten en te ervaren, grenzen te verleggen en op een avontuurlijke manier jouw balans te zoeken.

De zachte klei ga je tussen je tenen voelen, klauteren en klimmen over harde, koude rotsen, balanceren over gladde boomstammen of de ruwe bast gebruiken als houvast voor je zoekende tenen die wegglijden?

Het is een unieke belevenis die je dit voorjaar kunt gaan ervaren in de Koppeltuinen bij het natuuractiviteitencentrum in Hardenberg. Onder inspirerende leiding van Michiel Stolper, coach en trainer van Stavast-coaching.

Je maakt ook kennis met de Rots en Water methode die kinderen in hun kracht wil zetten en een stevig houvast biedt om grenzen te durven verleggen. Hier leer je met je hoofd, hart en handen, leer je met je lijf. Geef je dus snel op want vol is vol!!

Max. aantal per keer: 15 kids (basisschool leeftijd).
Wanneer: op woensdagmiddag 27 maart (ook op 24 april, 29 mei en 19 juni)
Hoe laat: 15.00 - 16.30 uur
Kleding: die lekker nat en smerig mag worden.  

Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.