De KoppelHARDENBERG - Op zaterdag 9 februari organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij er iets lekkers gemaakt gaat worden. Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Oudere of jongere kinderen die het leuk vinden, zijn natuurlijk ook welkom.

Deze middag vieren de kinderen alvast een beetje Valentijn. Het mag dan een oud gebruik zijn; de liefde is van alle tijden! En wat past er bij de liefde? Ja, juist….chocolade. Er worden heerlijke bonbons gemaakt in alle soorten en maten en natuurlijk is er een bijpassende limonade. Wil je de bonbons mee naar huis nemen, dan kan dat en wordt er een leuke verpakking omheen gemaakt. Leuk om cadeau te geven, als niet alles al opgegeten is natuurlijk J. 

Zin in deze liefdevolle middag? Geef je dan uiterlijk 7 februari op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur.

De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!