Ingang HHCHARDENBERG - De nodige mutaties in het team van HHC Hardenberg. Per direct verkassen Saber Hendriks en Menno Heerkes naar een andere club. Hendriks vanwege verhuur en Heerkes persoonlijke redenen. Kevin Görtz en HHC verlengen hun overeenkomst.

VV Hoogeveen
Saber Hendriks vertrekt per direct naar VV Hoogeveen, hij kiest ervoor om daar speelminuten te maken. De aanvaller zal tot het einde van het seizoen op verhuurbasis voor de club uit Drenthe uitkomen. Zijn contract in Hardenberg loopt op dat moment af.

Niet te combineren
Menno Heerkes vertrekt eveneens bij HHC Hardenberg. Hij kan zijn nieuwe baan niet optimaal combineren met zijn voetballoopbaan bij de tweededivisionist. De overeenkomst tussen de club en de middenvelder is inmiddels ontbonden.

Twee jaar erbij
Kevin GörtzVerdediger Kevin Görtz speelt ook de komende twee seizoenen in het shirt van HHC Hardenberg. Hij en de club hebben de overeenkomst tot en met het seizoen 2020-21 verlengd. “We zijn hartstikke blij dat Kevin ook de komende jaren in ons eerste elftal zal spelen”, laat voorzitter Bert Beun weten. “Hij is een vaste waarde voor onze basis en we zijn blij dat we ook na dit seizoen van zijn ervaring gebruik mogen maken.”