NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Timon Krause c Patrick KautHARDENBERG - Zijn talent bracht hem al de hele wereld over en op 12 januari staat mentalist Timon Krause met zijn theatershow in de Voorveghter.

Samen met muzikanten Henning Neidhart en Kevin Wolf presenteert hij de unieke 3-man show MINDGAMES. Een extreem verrassende, magische en vermakelijke mix van live gedachtenlezen, hypnose, magie, muziek en -niet onbelangrijk- humor.

Geboren in Duitsland, opgeleid in Nieuw-Zeeland en nu woonachtig in Amsterdam heeft Timon Krause met zijn show reeds alle continenten bezocht. Hij sleepte diverse titels en prijzen in de wacht, o.a. Nederlandse Meester Mentalmagie 2014/2015 en werd hij als jongste winnaar ooit de Best European Mentalist (Nostradamus D'Or) 2016/2017. Daarnaast deed hij mee aan de wereldkampioenschappen der magie.

Na een kleinkunst en cabaret opleiding op de Paul van Vliet Academie in den Haag te hebben gevolgd studeert hij nu filosofie in Amsterdam. Voor Timon is magie de passie van zijn leven. Al toen hij 16 was publiceerde hij zijn eerste boek over het thema gedachten-lezen en schreef hij sindsdien diverse vakpublicaties. In september lanceerde hij in Duitsland zijn nieuwe boek Du Bist Mentalist!”, denn wer Gedanken liest, ist ganz klar im Vorteil!.

Over muzikanten Henning Neidhardt en Kevin Wolf
Henning Neidhardt co-ontwikkelt het concept van MINDGAMES met Timon Krause. Van origine een jazz en reggae pianist, schrijft hij nu de unieke MINDGAMES-soundtrack. Kevin Wolf brengt de beat! Na studies aan verschillende bekende muziekscholen in Europa, is hij nu een veel gevraagde bandcoach en de huisdrummer bij MINDGAMES. 

Luister Live

Nu en Straks

18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel
21:00-22:00
Non-Stop Maandagavond
22:00-23:00
Verhalen voor de Nacht

Luister onderweg met TuneIn