Gemeentehuis HardenbergHARDENBERG - Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdagavond 8 januari 2019. De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van 19.15 uur tot 23.00 uur in en rondom het gemeentehuis. Ook dit jaar staat netwerken vooral centraal.

De nieuwjaarsbijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op 2019. Door een afwisselend programma hoopt de gemeente een breed publiek aan te spreken en zo gezamenlijk van start te gaan in het nieuwe jaar.

Anders dan andere jaren begint de nieuwjaarsbijeenkomst met de ontvangst buiten. Het college van B&W heet iedereen bij binnenkomst persoonlijk welkom om u een goed en gezond 2019 te wensen.

Vervolgens start een korte flitsende lichtshow buiten op de gevel van het gemeentehuis. Vervolgens gaat iedereen naar binnen en houdt burgemeester Snijders een nieuwjaarstoespraak. Cabaretier Peter Heerschop sluit met zijn optreden het officiële gedeelte van de bijeenkomst af. Daarna is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden
Inwoners en ondernemers kunnen zich tot uiterlijk 8 januari 2019 aanmelden door een e‐mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma
19.15 uur: ontvangst door college van B&W (buiten op het Spindeplein)
19.50 uur: lichtshow op het Spindeplein
20.15 uur: nieuwjaarstoespraak burgemeester Peter Snijders
20.25 uur: Cabaretier Peter Heerschop
20.40 uur: Regio Hardenberg smaakt naar meer...
23.00 uur: einde nieuwjaarsbijeenkomst